четвер, 05 листопада 2009 12:29

"У наступному матчі зіграємо цікавіше" - Шевченко

"У наступному матчі зіграємо цікавіше" - Шевченко

Київське "Динамо" з рахунком 1:2 програло міланському "Інтеру" в матчі четвертого туру групового раунду Ліги Чемпіонів. Андрій Шевченко відкрив рахунок у матчі. Гол українця став 15-им у ворота "Інтера" і 47-им у Лізі Чемпіонів. Форварда назвали найкращим гравцем матчу.

- У нас багато молодих гравців, яким не вистачає досвіду, тому у другому таймі ми підсіли, замість того, щоб продовжувати атакувати.

- Кого можна назвати винним у поразці від "Інтера"?

- Грає команда. Ми всі разом виграємо і програємо. Не можна ні в кого показувати пальцем і щось говорити. Ми всі разом повинні вирішити цю проблему і в наступній грі будемо намагатися грати цікавіше.

- Ви найстарший гравець команди, але бігаєте швидше за своїх молодших колег...

- Ну, я ж не просто так Золотий м"яч отримав. Я граю на команду, а команда грає на мене. Кожен намагається принести максимум користі. Звинувачувати тут нікого не можна.

- Можна сказати, що сьогодні людський фактор вплинув на результат?

- Повторюсь, у нас багато молодих гравців, які не змогли справитися з напругою матчу. У нас молода команда і всі ми сьогодні трохи неправильно зіграли.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"У наступному матчі зіграємо цікавіше" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі