субота, 28 листопада 2009 18:39

"Сокіл" втратив шанси на участь у фіналі Континентального Кубка

"Сокіл" втратив шанси на участь у фіналі Континентального Кубка

Поступившись в сьогоднішній зустрічі по буллітах польській "Краковії", "Сокіл" втратив всі шанси на вихід у Суперфінал Континентального Кубка. Визначати переможця групи і делегата на поїздку до Гренобля будуть вже без нас.

"Сокіл" (Київ, Україна) - "Краковія" (Краків, Польща) - 1:2 Б (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1)

"Сокіл": 20. Сімчук. 6. Срюбко - 3. Климентьєв (2), 24. Ладигін - 45. Побєдоносцев (2), 2. Гунько (к) - 34. В.Алексюк. 21. Німенко (6) - 10. Варламов - 35. Литвиненко, 18. Матвійчук (4) - 33. Малов (2) - 37. Сальникрв, 50. Яковенко - 19. С. Черненко (2) - 38. Дьяченко, 27. Пастух - 29. Олецький - 12. Безщасний.

Шайби: 26:56 Піотровскі (Држевіцкі) (0:1)., 41:00 Варламов (1:1 - бол.), 65:00 Л.Лашкевич (1:2 - вир. булліт)

Кращі: Німенко - Піотровскі

Рудольф РОХАЧЕК (головний тренер "Краковії")

- Думаю, нічийний рахунок в основний час відображає співвідношення сил в звітному матчі. В овертаймі обидві команди могли вирвати перемогу, але дотягли до буллітів, в яких успіх посміхнувся нам.

Олександр СЕУКАНД (головний тренер "Сокола")

- Ми нанесли понад 40 кидків по воротах, але забили тільки один гол. З такою продуктивністю складно здобувати перемоги, хоча моментів у нас було достатньо.

- "Сокіл" достроково вийшов з боротьби за єдину путівку у Фінал чотирьох.

- Прикро, але як показав латвійський турнір, у "Сокола" коротка лавка. Зважаючи на те, що у нас мало виконавців, здатних робити позитивний результат. Та і перемагати суперника без очей, що "горять", неможливо.

- Що далі?

- Завтра у нас матч престижу з господарями - "Металургсом".

- А в глобальному плані? Занепад українського хокею продовжується... Гравці не розбіжаться після повернення до Києва?

- Це треба у них запитати. Якщо у нас хокей в глухому куті, то його треба реанімувати. У нас же про порятунок колись популярного виду спорту мова, на жаль, не йде. Досить поглянути на ту ж "Краковію" - на їх екіпіровку. Це дрібниці, але все одно. Ми ж граємо без грошей і нової форми. Я неодноразово говорив, що мінус на мінус плюс не дає.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" втратив шанси на участь у фіналі Континентального Кубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі