понеділок, 30 листопада 2009 12:58

"Сокіл" грюкнув дверима у розіграші Континентального кубка

"Сокіл" грюкнув дверима у розіграші Континентального кубка

Перемігши в завершальному матчі лієпайський "Металургс", "Сокіл" перекроїв турнірну таблицю групи "Е", з останнього місця піднявшись на друге. Шкода, що цей виграш не дозволив претендувати на ще більші досягнення.

"Сокіл" (Київ, Україна) - "Металургс" (Лієпая, Латвія) - 5:3 (3:0, 1:1, 1:2)

Шайби: 1:50 Безщасний (Черненко, Побєдоносцев, 1:0), 9:42 Дьяченко (Безщасний, 2:0), 17:11 - Варламов (Климентьєв, Литвиненко, 3:0 - біл.), 26:36 - Дьяченко (Пастух, Гунько, 4:0), 29:30 Гріцинськіс (Аболіньш, 4:1), 44:21 - Безщасний (Ісаєнко, Сальников, 5:1 - біл.), 48:40 Брахманіс (Іванов, Скворцов, 5:2), 59:20 - Павлов (Брахманіс, Баярунс, 5:3)

Найкращі: Срюбко - Калніньш.

Таким чином, австрійський "Ред Булл" став переможцем і завоював путівку до французького Гренобля. "Сокіл" - другий, на третє місце спустився "Металургс", а замкнула турнірну таблицю "Краковія" з Польщі.

Найкращим голкіпером турніру визнали поляка Рафала Радзішевського, захисником - латвійця Георгія Чиркова, нападаючим - киянина Дмитра Німенка. Найкращим бомбардиром став нападаючий "Металургса" Едійс Брахманіс.

Прес-тайм

Володимир ГОЛУБОВИЧ (головний тренер "Металургса"):

Хотіли потішити свою публіку і завершити турнір на мажорній ноті, проте майстерність "Сокола" взяла верх.

- Як підсумуєте виступ "Металургса" на домашньому турнірі?

- На відмінно.

- Жартуєте? Ви ж фінішували на третьому місці з чотирьох команд!

- Ви ж не знаєте всіх наших проблем... У матчі проти "Сокола" ми перевірили в грі велику групу молодих виконавців, випустивши в основі 7-8 хокеїстів 1990-91 р.н. народження. Зрозуміло, що команда-господиня завжди ставить завдання перемогти, але ми реалісти і віддаємо звіт силі свого нинішнього складу.

Олександр СЕУКАНД (головний тренер "Сокола"):

- "Ред Булл" по праву зайняв перше місце на лієпайськом турнірі. Канадсько-австрійський альянс зальцбургців показав себе з найкращого боку. Що стосується "Сокола", то наш виступ не можна занести в актив. Керівництво команди ставило завдання вийти у Фінал чотирьох, але ми з ним не впоралися.

Андрій СРЮБКО (захисник "Сокола"):

- Ми глибоко розчаровані виступом в Лієпаї. Мені здається, що "Ред Булл" не сильніший за нас, але австрійці краще підготувалися до стартову матчу Континентального кубка. Думаю, якби ми провели подібний єврокубок в Києві при заповнених трибунах Палацу спорту - питання про переможця не стояло б. "Сокіл" би із запасом розібрався зі всіма суперниками. Але що вже махати кулаками після бою.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" грюкнув дверима у розіграші Континентального кубка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі