середа, 05 серпня 2009 09:49

"Шахтар" заб"є "Тімішоарі" два м"ячі" - Протасов

"Шахтар" заб"є "Тімішоарі" два м"ячі" - Протасов

Відомий український тренер Олег Протасов, який очолює нині грецький "Іракліс", не здивований результатом першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Тімішоара" (2:2), але впевнений, що у результаті "гірники" зуміють подолати румунський бар"єр на шляху в 4-у кваліфікацію єврокубкового турніру.

"2:2 в Донецьку були несподіваними для тих, хто не знає румунського футболу. Але я-то його знаю, - наводить "Сьогодні" слова Протасова, який знайомий з румунським футболом з часів роботи на посту наставника бухарестського "Стяуа". - Тамтешні команди незручні - в"язкі, колючі, технічні. З ними завжди складно грати. Втім, якби "Шахтар" використовував моменти і уважніше ставився до контратак суперника, то цього рахунку не було б".

"Проте, все залишається в руках донеччан. Вважатимемо 2:2 для них холодним душем. Для провідних гравців "Шахтаря" без різниці, де вирішувати питання, вдома або на виїзді. А в гостях цей склад здобув вже не одну європеремогу, і не над такими суперниками. Я ставлю на 2:1 на користь "Шахтаря".

"60 тисяч євро преміальних за прохід на одного гравця - серйозна мотивація для "Тімішоари", - додав Протасов. - Хоча, коли моя "Стяуа" грала в кваліфікації Ліги чемпіонів з "Русенборгом", гравцям обіцяли по сто тисяч".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" заб"є "Тімішоарі" два м"ячі" - Протасов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі