вівторок, 30 березня 2010 08:50

"Шахтар" подарує своїм вболівальникам безкоштовний матч з аутсайдером

"Шахтар" подарує своїм вболівальникам безкоштовний матч з аутсайдером

10 квітня на полі "Донбас Арени" відбудеться зустріч двох непримиренних ще з союзних часів суперників: "Шахтар" прийматиме дніпропетровське "Дніпро".

"Донбас Арена" приготувала сюрприз для всіх уболівальників "Шахтаря", які придбають квиток на матч "гірників" з "Дніпром" в касах стадіону або в інших пунктах продажу.

Кожен, хто відвідає матч з "Дніпром" може отримати квиток на одну з двох наступних домашніх ігор, які відбудуться в квітні: "Шахтар" - "Закарпаття" чи "Шахтар" - "Чорноморець".

Для цього вболівальникам потрібно просто одночасно з купівлею заповнити анкету, яку вони зможуть отримати при придбанні квитка, і здати її в касу або в пункт продажу.

Нагадаємо, що після 22-ох турів "Шахтар" випереджає "Динамо" на два очки. В останньому матчі "Шахтар" здобув впевнену перемогу над "Арсеналом" (3-1). На м"ячі Жадсона, Вілліана і Кости гості відповіли лише точним ударом Шацьких.

За матеріалами Медіацентр "Донбас Арени", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" подарує своїм вболівальникам безкоштовний матч з аутсайдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі