субота, 08 серпня 2009 12:03

"Шахтар" і "Сівасспор" зіграють на день швидше

"Шахтар" і "Сівасспор" зіграють на день швидше

На жеребкуванні плей-офф Ліги Європи, яке відбулася 7 серпня в Ньоні, донецький "Шахтар" представляв його генеральний директор Сергій Палкін. До нього прес-служба клубу звернулися за коментарями з приводу тільки що минулої церемонії.

- Сергій Анатолійович, уболівальники вже обговорюють майбутню зустріч нашої команди з турецьким "Сівасспором". Чи є якісь моменти, про які ви б хотіли повідомити їх насамперед?

- Можу сказати, що ми зіграємо дещо раніше, ніж решта команд.

- Ви маєте на увазі матч-відповідь, який для "Шахтаря" як для учасника розіграшу Суперкубка УЄФА призначений не на 27, а на 25 серпня?

- Не тільки. Перша гра також пройде трохи раніше, на один день. Річ у тому, що дві донецькі команди - "Шахтар" і "Металург" - насамперед приймають своїх суперників у себе удома. Але два матчі Ліги Європи в одному місті, в один і той же день неможливі. Обговоривши ситуацію, ми ухвалили рішення зіграти з "Сівасспором" 19 серпня. Матч-відповідь, як ви правильно сказали, 25 серпня в Туреччині.

- Час початку матчів вже відомий?

- Ні, це питання у стадії обговорення. Поки "Шахтар" і "Сівасспор" лише відправили УЄФА офіційні документи, що свідчать про те, що клуби не проти провести першу зустріч 19 серпня. Решту уточнимо трохи пізніше.

- Як взагалі пройшло знайомство з нашими майбутніми суперником?

- Відмінно, в діловій обстановці. З"ясувалося, що генеральний менеджер "Сівасспору" у минулому працював у "Галатасараї". Ми з ним добре знайомі. Спільну мову знайшли легко.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Сівасспор" зіграють на день швидше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі