пʼятниця, 07 серпня 2009 13:19

"Шахтар не опускає руки" - Ахметов

"Шахтар не опускає руки" - Ахметов

Вчора президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов відвідав Донбас Арену. Незважаючи на те, що Рінат Леонідович приїхав на стадіон у вечірній час, будівельні роботи не припинялися на жодну хвилину. У чаші стадіону в цей час тестували акустичну систему, готували установку футбольних воріт, прибирали прилеглі до трибун території.

До того ж до приїзду президента з усіх крісел на трибунах уже зняли захисну плівку. Смарагдовий газон і яскраві чорно-жовтогарячі трибуни в променях призахідного сонця тішили свіжістю й різноманіттям барв. Рінат Ахметов піднявся в президентську ложу, щоб оцінити, який прекрасний вид відкривається на поле.

Разом з генеральним директором проекту будівництва стадіону Володимиром Ковалевським і Олександром Атаманенком, директором з експлуатації Донбас Арени, Рінат Ахметов пройшов навколо арени, особисто оглянувши основні "гарячі" точки будівництва, і перевірив готовність об"єкта до відкриття.

- Незважаючи на поганий настрій після невдалої гри з "Тімішоарою", я вирішив приїхати на наш стадіон. Бачу, що є прогрес, і переконаний, що 29 серпня Україна одержить таку арену, якої ще ніколи не бачила. Що ж до невиходу "Шахтаря" до Ліги чемпіонів, повторю, що ми не опускаємо руки, будемо йти тільки вперед і досягати поставлених цілей. Зараз ми всі живемо відкриттям Донбас Арени, і на цьому стадіоні, певен, на нас чекають перемоги, - натхненно сказав Рінат Ахметов.

Медiацентр Донбас Арени

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар не опускає руки" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі