субота, 13 червня 2009 16:37

"Рубін" сенсаційно програв середнячку

"Рубін" сенсаційно програв середнячку

У матчі 12-го туру чемпіонату Росії лідер чемпіонату і переможець торішньої першості Росії казанський "Рубін" сенсаційно програв на своєму полі "Ростову" (Ростов-на-Дону) - 0:2.

На 33-ій хвилині гості відкрили рахунок завдяки точному удару Дмитра Акімова, який з другої спроби замкнув флангову подачу захисника Олександра Черкеса. Були близькі вони до другого гола ще в першому таймі. Під завісу тайму воротар "Рубіна" Сергій Рижиков врятував свою команду від повного фіаско.

"Рубін" залишився на чолі турнірної таблиці

На 44-ій хвилині голкіпер казанців ногами відбив пенальті у виконанні автора першого в матчі голу. А за хвилину до цього за другу жовту картку з поля був вилучений захисник "Рубіна" Євген Баляйкін.

Другий гол ростовчани все ж таки забили - на 55-ій все той же Акімов.

Таким чином, "Ростов" обіграв вже третього фаворита чемпіонату країни після ЦСКА і "Зеніту". Причому вперше в Казані - до цього місцева команда перемагала ростовчан двічі і три рази зіграла внічию.

Але Олег Долматов ще раз довів, що вміє грати проти підопічних Курбана Бердиєва. Раніше вони зустрічалися 5 разів, і нинішній головний тренер ростовчан поступився тільки в 2005 році з "Шинніком" в гостях (дві перемоги, дві нічиї, одна поразка).

"Рубін" залишився на чолі турнірної таблиці, але не зумів відірватися від найближчих переслідувачів - перевага над "Крильями Совєтов" і "Москвою" як і раніше складає всього одне очко (21 проти 20). "Ростов" здобув 4-у перемогу і з 18 очками піднявся на 8-у сходинку.

Українець Сергій Ребров вийшов на заміну на початку другого тайму, але врятувати команду від поразки не зміг.

За матеріалами LiveSport.Ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" сенсаційно програв середнячку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі