неділя, 31 травня 2009 15:21

Гол на 92 хвилині зробив ЦСКА володарем Кубка Росії (ВІДЕО)

Гол на 92 хвилині зробив ЦСКА володарем Кубка Росії (ВІДЕО)

ЦСКА завоював Кубок Росії з футболу, вигравши у фіналі у казанського "Рубіна" - 1:0.

Армійці стали володарями почесного трофея в п"ятий раз. Сьогодні вони не стали змінювати переможну традицію вигравати в кожному фінальному матчі цього турніру. За останні сім років ЦСКА чотири рази виходив у фінал Кубка країни - в 2002, 2005, 2006 і 2008 роках, і кожен раз перемагав.

"Рубін" поки не пізнав радості перемоги в цьому турнірі. До цього матчу найкращим їхнім показником був вихід у чвертьфінал. Так було в 1998 і 2006 роках. Казанці підійшли до фіналу в ролі діючого чемпіона країни і лідера прем"єр-ліги, в останніх чотирьох турах набравши 10 очок і показавши прекрасну результативність - 13 голів!

Перемогу армійцям приніс Євген Алдонін, який забив на другій доданій хвилині матчу і таким чином відзначив повернення в збірну Росії після довгої перерви. Під час чергової швидкісної контратаки Алдонін прийняв м"яч метрах в тридцяти від воріт, пробіг пару метрів і сильно пробив точно в правий нижній кут воріт. Як не старався Рижиков, але дотягнутися голкіпер казанської команди так і не зумів.

Рубін - ЦСКА - 0:1

Гол: Алдонін, 90+2

ЦСКА: Акінфєєв, Шемберас, Ігнашевич, В. Березуцький, Щенніков, Карвальо (О. Березуцький, 90+3), Мамаєв, Жирков, Алдонін, Вагнер Лав, Маазу (Красич, 72)

Рубін: Рижиков, Ансальді, Навас, Шаронов, Сібайя, Рязанцев (Бухаров, 76), Нобоа, Баляйкін, Домінгес, Кареданіз, Кабзе (П. Бистров, 86)

Попередження: Рязанцев, Нобоа, Баляйкін, Караденіз, Шаронов - Алдонін, Жирков

Вилучення: Мамаєв, 13

За матеріалами Football.ua, LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Гол на 92 хвилині зробив ЦСКА володарем Кубка Росії (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі