четвер, 14 травня 2009 10:29

"Для "Рубіна" чемпіонат важливіший за Лігу Чемпіонів" - Ребров

"Для "Рубіна" чемпіонат важливіший за Лігу Чемпіонів" - Ребров

Півзахисник "Рубіна" Сергій Ребров заявив, що в чемпіонаті Росії така висока конкуренція, що про Лігу чемпіонів, навіть немає можливості подумати.

"Прем"єр-ліга в Росії - такий турнір, який не дозволяє гравцям відволікатися. Головне - чемпіонат. Принаймні сьогодні справи йдуть саме так. Ніхто в клубі, вже повірте, не думає: хто буде нашим суперником в групі, де відбудеться перший матч?! Навіть точну дату жеребкування вам відразу, без допомоги довідника або інтернету, в клубі, напевно, не назвуть.

У будь-якому турнірі, а вже тим більше в такому короткому, як Ліга, де все вирішують шість матчів, дуже важливий перший. Необхідно, щоб гравці були впевненість в тому, що вони роблять на полі. Якщо це є, далі простіше реалізовувати задумане. Гравець, вдало почавши турнір, упевнений в тому, що він робить, а його команду починають побоюватися суперники.

"Рубін" сьогодні виглядає саме таким - дуже упевненою в своїх силах командою. Це загальна заслуга, всього колективу. Люди, в ньому зібрані, допомагають один одному, зводячи суперечки до робочих моментів, знаходячи в загальній роботі щось хороше, що тішить всіх. Адже колектив перевіряється новачками.

Наші в нього влилися легко і безболісно. Їх прийняли як людей, які команді допоможуть, а не як конкурентів, які, можливо, займуть твоє місце. Атмосфера хороша – тому люди знайшли себе. Була б іншою - новачки б грали помітно гірше", - наводить слова Реброва "СЭ".

Зараз ви читаєте новину «"Для "Рубіна" чемпіонат важливіший за Лігу Чемпіонів" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі