вівторок, 24 листопада 2009 08:29

"Перемога над "Рубіном" якоюсь мірою компенсує провал збірної" - Мілевський

"Перемога над "Рубіном" якоюсь мірою компенсує провал збірної" - Мілевський

Нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський поділився думками про суперника по Лізі чемпіонів - казанському "Рубіну" і його ключових гравців.

"Настрій після перемоги над "Шахтарем" у всіх нас помітно покращав - особливо на тлі серії невдач на європейській арені. Чи пережили вже те, що збірна України не їде на чемпіонат світу? Зрозумів, що потрібно узяти себе в руки і настроюватися на інші ігри. Перемога в Казані може якоюсь мірою компенсувати провал збірної.

Казанці підходять до матчу у піднесеному настрої, як і ми. Але ні про яке святкування в обох випадках і мови бути не може. Дивився перші десять хвилин гри "Рубіна" з "Зенітом" і навіть за цей час встиг переконатися, як команда Бердиєва налаштована.

Сємак - беззастережний лідер. Він завжди веде команду вперед, однаково добре взаємодіючи і з Домінгесом, і з Бухаровим, і з Караденізом.

У нашій групі дивуватися не варто нічому. Навіть велика "Барселона" програє.

Чому почав рідше падати? Трохи набридли розмови про мої часті падіння. Тепер, навіть коли суперник намагається зупинити мене за допомогою порушення, прагну встояти на ногах і боротися до кінця", - сказав Мілевський "Спорт-Экспрессу".

Нагадаємо, матч Ліги Чемпіонів "Рубін" - "Динамо" відбудеться сьогодні о 19:30.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Перемога над "Рубіном" якоюсь мірою компенсує провал збірної" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі