субота, 04 липня 2009 17:48

"МЮ" підписав двох захисників - тінейджерів

"МЮ" підписав двох захисників - тінейджерів

15-річний захисник "Чарльтона" Шон Макгінті перейшов до "Манчестер Юнайтед". Манкуніанці домовся виплатити його колишньому клубу компенсацію, сума якої не розголошується, повідомляє офіційний сайт "Чарльтона".

Крім того, "Чарльтон" чекають додаткові виплати у разі успішного виступу Макгінті за "МЮ".

Крім того, червоні дияволи підпишуть 16-річного захисника "Емполі" Альберто Массаччі, який ще не грав за дорослу команду.

Усвідомивши, яка ж талановита молодь в Італії на прикладі Джузеппе Россі і Федеріко Македе, манкуніанці знову звернули свій погляд на Апенніни. Масаччі вже пройшов медобстеження, і завтра, 5 липня, він відправиться в Манчестер для узгодження умов контракту.

"Коли Сер Алекс подзвонив мені, я не міг повірити в це. Я більше години розмовляв з ним. Англійською, до речі. Ніхто не тиснув на мене, а сам Фергюсон здався мені дуже простою людиною".

"У житті буває лише один такий шанс, так що треба хапатися за нього обома руками. Нелегко залишати рідний дім, сім"ю і друзів у 16 років, але я не хочу потім шкодувати".

За матеріалами Football.ua, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" підписав двох захисників - тінейджерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі