середа, 01 липня 2009 08:35

"МЮ" підписав заміну Кріштіану Роналду

"МЮ" підписав заміну Кріштіану Роналду

"Манчестер Юнайтед" завершив операцію з трансферу футболіста "Вігана" і збірної Еквадору Антоніо Валенсії. Сума операції не розголошується.

Валенсія називався головною трансферною метою після переходу Кріштіану Роналду в мадридський "Реал" і футболіст підписав з клубом 4-річну угоду. На думку спостерігачів, 23-річний еквадорець обійшовся команді Алекса Фергюсона приблизно у 18 мільйонів фунтів.

"Антоніо гравець, якого ми помітили давно і спостерігали за ним останні два роки. Я впевнений, що його майстерність і вміння принесуть користь нашій команді", - заявив на офіційному сайті Фергюсон.

"Перехід до "Манчестер Юнайтед" став для мене здійсненням мрії. Мені дуже подобалося грати у "Вігані", але я повинен був скористатися шансом виступити за один з найбільших футбольних клубів.

Грати перед перед обличчями 76 тисяч фанів, поряд з такими гравцями як Вейн Руні, Ріо Фердінанд і Райан Гіггз це просто фантастика. Я не можу дочекатися коли це трапиться", - заявив сам футболіст.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" підписав заміну Кріштіану Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі