четвер, 02 липня 2009 15:56

"В "МЮ" я став чоловіком" - Роналду

"В "МЮ" я став чоловіком" - Роналду

Володар "Золотого м"яча" півзахисник Кріштіану Роналду назвав причину свого переходу з англійського "Манчестер Юнайтед" в мадридський "Реал".

Роналду сказав, що йому довелося піти з "МЮ", оскільки він побоювався серйозних травм, які міг би отримати, якби залишився в англійській команді. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на журнал Shortlist, якому португалець дав інтерв"ю.

За словами Роналду, в англійській Прем"єр-лізі грають грубо, причому деякі гравці, які виступають у слабких клубах, цілеспрямовано прагнуть нанести травму суперникам.

Роналду відзначив, що гравцям високого рівня потрібний особливий захист, щоб одного разу кого-небудь з них не травмували навмисне.

Футболіст підкреслив, що він вдячний "Манчестеру" і його тренерові серу Алексу Фергюсону. "Я був хлопчиком, коли я приїхав в "МЮ", а зараз я чоловік", - сказав Роналду.

Лідер збірної Португалії перейшов в "Реал" за 80 мільйонів фунтів стерлінгів (93,4 мільйона євро). 1 липня "Манчестер Юнайтед" оголосив, що мадридський клуб повністю виплатив суму трансферу гравця.

За матеріалами Лента, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «"В "МЮ" я став чоловіком" - Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі