вівторок, 16 червня 2009 13:42

Чоловік робив Роналду інтимний масаж (ФОТО)

Світ ще смакує інтимними подробицями любовної пригоди Роналду з Періс Хілтон, яка трапилася з футболістом "Реала" минулого тижня в Лос-Анджелесі, як гарячий португальський хлопець знову дав привід пліткувати про свою сексуальну орієнтацію.

На днях Роналду відвідав світову столицю ігрового бізнесу – Лас-Вегас. Кріштіану "спіймали" у суто чоловічій компанії накачаних мускулистих молодиків. І як іронізує британський таблоїд "Daily Mail", футболіст виглядав так ніби щойно побував у косметичному салоні, де йому зробили епіляцію всього тіла.

До всього, Роналду вирішив скористатися послугами масажиста, який особливу увагу приділив животу і ногам футболіста. Після масажу, який, схоже, сподобався португальцю, новоспечений гравець "Реал" поніжився у басейні.


Свою відпустку Роналдо почав ще в Італії на своїх улюблених пляжах Сардинії, де його помітили у компанії близького друга. 24-річний футболіст відпочивав у рожевій бейсболці, сонцезахисних окулярах, голубій футболці і коротеньких білих шортах. За вухо португалець заклав рожеву квіточку.

Слід відзначити, що бурхливі любовні романи Роналду чергуються на сторінках жовтих виданням з підозрами на нетрадиційну орієнтацію.

Новий сезон найдорожчий футболіст світу ($131 млн) розпочне у футболці "Реала".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловік робив Роналду інтимний масаж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі