субота, 14 березня 2009 23:15

"Можливо, через якийсь час Люіс прийме виклик Віталія Клічка" - Фріц Здунек

"Можливо, через якийсь час Люіс прийме виклик Віталія Клічка" - Фріц Здунек
Тренер чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталія Клічка Фріц Здунек розказав про підготовку свого підопічного до бою проти Гомеса, про можливий реванш проти Леннокса Льюіса, а також назвав кращих, на свій погляд, важкоатлетів у світі.

Про підготовку Віталія Клічка до двобою проти Хуана Карлоса Гомеса:
"Підготовка Віталія проходила за звичайною схемою. Під час неї Віталій не отримав травм. Думаю, що якщо у нього в майбутньому не виникне проблем зі здоров"ям, то мінімум два, а то і три роки Віталій зможе залишатися у відмінній формі".

Про Гомесе: "Гомеса знаю дуже добре. Під моїм керівництвом він став чемпіоном світу в першій важкій вазі. Довгі роки ми були однією командою. Потім Гомес пішов із клубу Universum, а також відмовився від моїх послуг. Мої тренувальні методики здавалися йому дуже жорсткими, і він вирішив, як я говорю, зайнятися "пляжним боксом". Думаю, це не пішло йому на користь. Його показники помітно погіршилися".

Про можливий реванш проти Леннокса Люіса: "Після поразки у двобої із Люісом Віталій відібрав пояс у Корі Сандерса, а потім відмінно проявив себе в бою з Денні Вільямсом. В останньому поєдинку він покарав Семюеля Пітера. І цілком імовірно, що через певний час Люіс прийме виклик. Принаймні він обіцяв Віталію реванш".

Sportbox.ru, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Можливо, через якийсь час Люіс прийме виклик Віталія Клічка" - Фріц Здунек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі