пʼятниця, 14 листопада 2008 19:28

"Дмитренко, в боксі, піде далі ніж Клички" - Фріц Здунек

 
Тренер українського суперважкоатлета Олександра Дмитренка (перший номер рейтингу WBO та третя позиція в рейтингах WBA, WBC, IBF) Фріц Здунек повідомив, що міг би уявити бій свого підопічного з чемпіоном світу за версіями WBO та IBF Володимиром Кличком.

"Такий бій я дуже добре собі уявляю, - сказав Здунек. - Проте якби поєдинок відбувся зараз, психологічна перевага була б на стороні Володимира, оскільки той досвідченіший за Олександра та "думаючий" боксер. Проте поки справа дійде до цього, то тоді вже перевага буде за Олександром".

Фріц Здунек упевнений, що Дмитренко здатний стати гідним спадкоємцем братів Кличко.

"Зріст у нього є, а боксерський потенціал - взагалі більший, ніж у Віталія та Володимира. Саша володіє кращою моторикою та талановитіше пересувається в ринзі. Якщо він і далі залишатиметься психологічно стабільним і віритиме в себе, то зможе злетіти дуже високо та стати гідним послідовником Кличків", - сказав Здунек.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Дмитренко, в боксі, піде далі ніж Клички" - Фріц Здунек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі