середа, 11 лютого 2009 10:12

"Повєткін міг би бути небезпечним для Володимира" - Здунек

"Повєткін міг би бути небезпечним для Володимира" - Здунек

Тренер Віталія Кличка Фріц Здунек у німецькому виданні Bild поділився своїми думками з приводу потенційних суперників Кличків. пише proboxing.com.ua. Зокрема, він відзначив, що найнебезпечнішим для братів міг би бути росіянин Олександр Повєткін. Але не зараз.

"В даний час ніхто. Обидва непереможні!" – заявив Фріц Здунек і розповів про шанси проти Кличків деяких топ-боксерів.

Здунек про Хуане Карлоса Гомеса: "Я готую Віталія до бою з Хуаном, який відбудеться 21 березня в Штутгарті. Я бачу мало шансів у Хуана".

Здунек про Девіда Хея: "Британець повинен виступити у червні проти Володимира. Швидкий хлопець. Але йому бракує досвіду у надважкій вазі. Він зовсім не знає, що його чекає від Володимира".

Здунек про Олександра Повєткіна: "Для мене найперспективніший кандидат. Він - обов"язковий претендент IBF для Володимира, міг би бути небезпечний. Проте, я думаю, йому дуже рано битися з Кличками".

Здунек про Кріса Арреолу: "Він - велика надія в американських радіостанціях. Для мене, проте, тільки дикий індієць. Арреола б"ється жорстко і агресивно, але без великого мистецтва. Жодних проблем".

Здунек про Миколу Валуєва: "Противник як намальований для Кличків. Легше вони не можуть доукомплектувати свою титульну колекцію".

Здунек про Руслана Чагаєва:" Він потребує більшої надійності і рингу. Проте, боєздатний. Але його впевнено переможуть Клички".

Здунек про Олександра Дмитренка: "Мій протеже. Мені погано буде стояти в обох кутах".

Фріц Здунек (нім. Fritz Sdunek, народився. 18 квітня 1947 року в Люссові) - німецький тренер в професійному боксі, у минулому непрофесійний боксер. Один з найуспішніших тренерів в боксі, тренував зокрема чемпіонів світу братів Кличко, Даріуша Міхалчевскі та інших.Фріц Здунек одружений, у нього двоє дітей - син і дочка. Дочка заміжня за Ахметом Онером (AhmetWner), турком, що народився і живе у Німеччині, головою гамбургської боксерської промоутерської організації "Arena Box-promotion" і колишнім боксером-професіоналом, пише wikipedia.

Зараз ви читаєте новину «"Повєткін міг би бути небезпечним для Володимира" - Здунек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі