вівторок, 13 жовтня 2009 16:29

"Мілан" запропонував Хунтелаара в обмін на двох гравців "Теттенхема"

"Мілан" запропонував Хунтелаара в обмін на двох гравців "Теттенхема"

Італійський "Мілан" має намір підсилитися в зимове трансферне вікно футболістами лондонського "Тоттенхема" Романом Павлюченком та Гаретом Бейлом в обмін на форварда Клааса-Яна Хунтелаара, повідомляє британська Daily Mail.

Незважаючи на те, що "Мілан" придбав голландця в серпні, Хунтелаар відчуває проблеми з потраплянням до основного складу - він не провів в чемпіонаті жодного повного матчу. Тому італійці переключили свою увагу на Павлюченко, який, як і Бейл, теж нечасто з"являється на полі в цьому сезоні.

Крім того, наставник "шпор" Гаррі Реднапп, як і раніше, хоче бачити у своїй команді Хунтелаара, якого намагався підписати ще влітку. Тому він готовий вислухати пропозицію щодо продажу росіянина. Однак у Мілані вважають, що голландець, куплений за 13 мільйонів фунтів, коштує дорожче, ніж Павлюченко, і вимагають на додачу валлійського захисника Бейла.

Раніше повідомлялося, що екс-форвард "Спартака", який виявив бажання повернутися в Росію, може опинитися в пітерському "Зеніті". За словами агента футболіста, цей варіант буде обговорюватися взимку.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" запропонував Хунтелаара в обмін на двох гравців "Теттенхема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі