четвер, 29 липня 2010 15:53

"Металіст" купує голкіпера з Донецька

"Металіст" купує голкіпера з Донецька

Харківський "Металіст" зробив пропозицію донецькому "Металургу" на предмет трансферу сербського голкіпера з українським паспортом Володимира Дішленковича.

Про це стало відомо з достовірних джерел Sport.ua.

Протягом декількох сезонів Дішленкович був основним воротарем своєї команди, але в новому сезоні несподівано втратив місце в основному складі.

Багато хто пов'язує це з вимогами серба щодо збільшення зарплати в клубі, на що Ніколай Костов відповідає лаконічно: "На даний момент у клубі є воротарі, які сильніші за Володимира".

Про інтерес "Металіста" до Дішленкович повідомляє і ряд сербських видань, які заявляють про перехід Володимира до табору команди Маркевича, як про доконаний факт.

29-річний футболіст у минулому сезоні змінив громадянство з сербського на українське, вирішивши полегшити проблеми легіонерів для "Металурга" і, тим самим втратив шанс поїхати зі збірною Сербії на чемпіонат світу в ПАР.

Нагадаємо, що тижнем раніше серйозну травму в матчі з київським "Динамо" отримав основний голкіпер "жовто-синіх" Олександр Горяїнов.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" купує голкіпера з Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі