неділя, 04 липня 2010 10:49

"Мессі плакав у роздягальні після матчу" - Марадона

"Мессі плакав у роздягальні після матчу" - Марадона

Головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона порівняв поразку своєї команди від Німеччини (0:4) в матчі 1 / 4 фіналу чемпіонату світу з ударом колишнього чемпіона світу з боксу у важкій вазі Мохаммеда Алі. Марадона назвав цей день найгіршим у своєму житті, відзначивши, що у нього зовсім не залишилося сил, повідомляє Associated Press.

На післяматчевій прес-конференції наставник зізнався, що поки не вирішив, чи залишиться він на посаді головного тренера національної команди. За словами Марадони, спочатку йому потрібно порадитися з сім'єю і з футболістами. Тренер додав, що він може залишити свій пост "хоч завтра".

"Я повинен подякувати своїм гравцям - тих, хто на виходив на поле, і тих, хто залишився на лаві запасних. Ми не змогли втілити свою мрію в життя. Але ми грали так, як я любив грати, будучи футболістом, і як і раніше люблю, ставши тренером.

Мессі плакав у роздягальні після матчу. І ті, хто говорив, що він не викладається, граючи за збірну Аргентини, просто дурні.

Сьогоднішній день можна порівняти з тим, коли я закінчив ігрову кар'єру. Мені дуже важко, тому що я хотів продовжити виступ на ЧС-2010, увійти в четвірку найкращих, ми всі про це мріяли. Ми хотіли обіграти Німеччину, а в результаті все вийшло зовсім навпаки.

Я пережив виліт з чемпіонату світу в 1982 році, але тоді я був молодий. У жовтні мені виповниться 50. Цей програш - найважчий момент у моєму житті. Це як удар кулаком в обличчя від Мохаммеда Алі. Зараз у мене просто немає сил", - цитує Марадону AFP.

Марадона був призначений головним тренером збірної Аргентини в листопаді 2008 року. Під його керівництвом команда не без проблем пробилася у фінальний турнір чемпіонату світу, проте на ЧС-2010 впевнено зайняла перше місце в групі В, вигравши у Нігерії (1:0), Південній Кореї (4:1) та Греції (2:0). В 1 / 8 фіналу аргентинці перемогли Мексику (3:1).

У матчі Аргентина - Німеччина у складі німців відзначились Томас Мюллер, Мирослав Клозе (двічі) і Арне Фрідріх. У півфіналі збірна Німеччини зіграє з іспанцями. Цей матч відбудеться 7 липня в Дурбані.

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Мессі плакав у роздягальні після матчу" - Марадона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі