субота, 03 липня 2010 15:36

Аргентинці запропонували зробити з німецького восьминога морепродукт

Аргентинці запропонували зробити з німецького восьминога морепродукт

Вболівальники збірної Аргентини з футболу запропонували зварити восьминога Пауля, що передбачив поразку аргентинців від Німеччини в матчі 1/4 фіналу ЧС-2010, повідомляє інформагентство DPA. Пауль живе в океанаріумі німецького міста Оберхаузен, пророкує результати матчів німців на чемпіонаті світу і поки жодного разу не помилився.

В останні дні перед матчем Аргентина - Німеччина, який відбудеться 3 липня в Кейптауні, в аргентинських газетах з"явилися пропозиції зварити Пауля і пустити його на приготування паельї з морепродуктами.

Крім того, аргентинці знайшли своїх тварин, які дали прогноз на матч з німцями і передбачили перемогу збірної Аргентини. Такий прогноз дали папуга Пепе, черепаха Хорхе та дельфін Сайко. Яким чином пророкували результат матчу ці тварини, не уточнюється.

Восьминогу Паулю перед кожним матчем збірної Німеччини пропонували вибір з двох черепашок, одну з яких клали в пластиковий контейнер з прапором Німеччини, а іншу - в контейнер з прапором суперника німецької команди. Таким способом молюск передбачив перемоги команди Німеччини над Австралією, Ганою і Англією, а також поразку від Сербії.

Нещодавно німецьке відділення екологічної організації PETA попросило звільнити Пауля і відпустити його в море. Однак адміністрація океанаріуму в Оберхаузені заявила, що восьминіг не звик самостійно добувати собі їжу і може загинути.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Аргентинці запропонували зробити з німецького восьминога морепродукт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі