пʼятниця, 25 червня 2010 15:56

Восьминіг прогнозує перемогу збірної Німеччини в матчі з Англією

Восьминіг прогнозує перемогу збірної Німеччини в матчі з Англією

Дворічний восьминіг по кличці Пауль, який живе в океанаріумі німецького міста Оберхаузен, напророчив перемогу збірної Німеччини над Англією в матчі 1 / 8 фіналу чемпіонату світу з футболу.

Пауль витяг черепашку з "німецького" акваріума, віддавши перевагу їй, а не черепашці з акваріума збірної Англії, повідомляє Associated Press.

Акваріуми, в яких знаходилися черепашки, були позначені прапорами Німеччини та Англії. Раніше Пауль правильно передбачив результати всіх трьох матчів німців у груповому турнірі ЧС-2010: перемоги над Австралією і Ганою і поразка від Сербії.

У 2008 році під час чемпіонату Європи з футболу в Австрії та Швейцарії Пауль також пророкував результати матчів збірної Німеччини, і точність його пророкувань склала 80 відсотків.

Матч 1 / 8 фіналу Німеччина - Англія стане головною подією першого раунду плей-офф чемпіонату світу. Гра відбудеться в неділю, 27 червня, і почнеться о 17:00 за київським часом. 25 червня головним арбітром цієї зустрічі був призначений уругваєць Хорхе Ларріонда.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Восьминіг прогнозує перемогу збірної Німеччини в матчі з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі