субота, 03 липня 2010 14:34

"Щоб обіграти нас, суперник повинен буде залишити на поле свою шкіру" - Марадона

"Щоб обіграти нас, суперник повинен буде залишити на поле свою шкіру" - Марадона

Головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона поділився думкою про майбутній матч із Німеччиною у рамках 1/4 фіналу ЧС-2010.

"Для мене кожен матч тут - головний. Коли я був гравцем, то знав: якщо мені вдасться ні про що стороннє не думати і спокійно грати у свій футбол, я зможу допомогти команді. Так само й тепер. Не хочу говорити про суперників, як це роблять вони про нас. Ми сконцентровані тільки на собі і своїй грі".

При цьому наставникові немає ніякого діла до поразки збірної Бразилії.

"І без неї є про що думати. А ми ніякі не фаворити. Але щоб обіграти нас, будь-який суперник повинен буде залишити на поле свою шкіру. З історичної точки зору, та ж Німеччина завжди грає з нами добре. Але якщо ми будемо тримати м"яч і атакувати так гостро, як уміємо, все буде в порядку", - підкреслив наставник збірної Аргентини.

"За хвилину до початку чвертьфінального матчу я скажу гравцям, що вони повинні залишити на полі своє життя. Що за ними - ціла країна, яка заслужила щасливі хвилини. Що від них залежить, прокинеться вся Аргентина наступного ранку з посмішкою на вустах - або буде плакати".

В Аргентині люди залежні від футболу. І перемоги збірної здатні допомогти цим людям подолати найважчі моменти в житті, вважає Марадона.

Нагадаємо, що поєдинок між збірними Аргентини та Німеччини відбудеться сьогодні, 3 липня, о 17:00 за київським часом. Трансляція на каналі ICTV.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Щоб обіграти нас, суперник повинен буде залишити на поле свою шкіру" - Марадона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі