середа, 21 квітня 2010 15:54

"Матч в Донецьку визначить чемпіона України" - Газзаєв

"Матч в Донецьку визначить чемпіона України" - Газзаєв

Наставник "Динамо" Валерій Газзаєв морально не готовий до "золотого матчу". Чемпіонат України наближається до кульмінації, а "Динамо" і "Шахтар" йдуть очко в очко.

"Морально не готовий. Тому що залишилося ще чотири тури, і в цих матчах може відбутися все. Головний же поєдинок нас чекає 5 травня в Донецьку. Він, думаю, і визначить чемпіона України. Так що до "золотого матчу" може і не дійти."

Валерій Георгійович вважає малоймовірним нічийний результат на "Донбас Арені" . Газзаєв поділяє думку Андрія Шевченка, який публічно висловив переконаність у тому, що "Динамо" сильніше за "Шахтаря".

"Андрій правильно висловився! Великий футболіст і впевнена у собі людина, Андрій звик до великих досягнень. Шевченко не раз брав участь у перемогах на найвищому рівні, знає, як до них готуватися і як на них налаштовуватися."

Газзаєв розповів, що йому дуже цікаво брати участь у чемпіонаті, де два клуби на голову вищі від інших команд.

"Можу порівняти першість України з чемпіонатом Іспанії, де ситуація взагалі-то така ж - "Барселона" і "Реал" значно перевершують усіх. Особливість обох турнірів полягає в тому, що решта клубів грають з грандами на межі, а тому перемог малою кров"ю не буває.

Мотивація у цих команд позамежна: нас з "Шахтарем" або "Барсу" з "Реалом" вони приймають двічі на рік, збираються повні стадіони, які чекають від своїх улюбленців дива. Більш того, для гравців існує й інший стимул: вони сподіваються, що у разі успішної гри їх візьмуть в топ-клуб, якому вони протистояли.

Та практично в усіх національних першостях існує поділ на лідерів і "пелотон". В Англії, як не крути, "МЮ" і "Челсі" перевершують усіх, а навіть той же "Арсенал", який намагається складати їм конкуренцію, в останні п"ять років нічого не виграв. "Інтер" - безумовний лідер сьогоднішнього італійського футболу, слідом іде "Мілан". Російська прем"єр-ліга в її нинішньому вигляді від усіх цих турнірів, безумовно, відрізняється."

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Матч в Донецьку визначить чемпіона України" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі