четвер, 15 квітня 2010 09:22

"Мої підопічні грали з гарним настроєм, тому я задоволений" - Газзаєв

"Мої підопічні грали з гарним настроєм, тому я задоволений" - Газзаєв

Після матчу "Оболонь" - "Динамо" (0:4) тренер переможців Валерій Газзаєв був явно задоволений результатом, прийшовши на прес-конференцію в прекрасному настрої.

"Враження від гри у мене найкращі. Думаю, сьогодні футболісти отримали задоволення не лише від результату, але і від самої гри, а це найголовніше - відзначив Газзаєв. - Я дуже радий, приємно було дивитися на футбольне поле. Мої підопічні грали з дуже хорошим настроєм, тому я задоволений".

Наставник "Динамо" відзначив, що в цілому задоволений станом команди і її результатами. А спади, за його словами бувають у будь-якого клубу, і динамівський припав саме на весняний період.

"Команда поступово освоює принципи гри, тактику, я дуже цьому радий. Сподіваюся, що до кінця чемпіонату ми остаточно сформуємо команду, щоб добре підготуватися до наступного сезону".

Газзаєв підтвердив, що після пошкодження Шевченка в першому таймі готувалася заміна, але Андрій зміг далі грати і забив другий гол.

Відносно перспектив молодих гравців, зокрема Гармаша і Петрова, Валерій Георгійович сказав, що в команді достатньо висока конкуренція, кожен гравець дорожить місцем в основному складі.

"Вони дуже талановиті гравці, але сьогодні в команді є футболісти, які, будемо говорити відверто, сильніше і більш досвідчені. Особливо в таких матчах, коли команді необхідні очки для вирішення великих завдань", - сказав головний тренер "Динамо".

За матеріалами fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Мої підопічні грали з гарним настроєм, тому я задоволений" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі