субота, 17 жовтня 2009 12:52

"Франція - дуже невигідний суперник" - Заваров

"Франція - дуже невигідний суперник" - Заваров

Наставник київського "Арсеналу" Олександр Заваров проаналізував одного з потенційних суперників українців в стикових іграх за право участі на чемпіонаті світу в ПАР - команду Франції.

"Команду Франції, чемпіона світу і Європи, не потрібно особливо представляти. У всі часи в її складі були присутні індивідуально сильні футболісти. Інша справа, що іноді у збірної Франції траплялися зриви - ось і у відбірному циклі до ЧС-2010 триколірні пізно прокинулися... Проте великий ігровий потенціал дозволив їм швидко надолужити згаяне.

Не буду оригінальний, якщо з сильних сторін французьких футболістів виділю перш за все техніку, швидкість і дух переможців. А слабкостей ця топ-команда практично не має. Правда, Франція ще жодного разу не випробовувала долю в плей-офф на світові і європейські форуми. Але це не стане для підопічних Раймона Доменека психологічним бар"єром, адже вони справжні профі.

Щоб пробитися на чемпіонат світу, у Франції все буде поставлено на карту. Це елітна збірна, і нам украй невигідно отримати її в суперники. Самі подумайте: чий приїзд на світову першість бажаніший і цікавіший - української команди чи французької..." - розповів Заваров в інтерв"ю газеті "Команда".

За матеріалами Сhampionat.ru

Зараз ви читаєте новину «"Франція - дуже невигідний суперник" - Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі