вівторок, 05 травня 2009 14:51

"Фіорентина" цікавиться найдорожчим гравцем "Динамо"

"Фіорентина" цікавиться найдорожчим гравцем "Динамо"

За повідомленнями з Бразилії, нападаючий київського "Динамо" Гільєрме, який обійшовся Суркісу в 15 мільйонів доларів, потрапив на олівець скаутам італійської "Фіорентини".

20-річний форвард взимку уклав контракт з київським клубом до 2013 року загальною вартістю в 5 мільйонів євро, але поки в основний склад пробитися не може.

"Фіорентина" вже послала запит по Гільєрме, але на даний момент керівництво київського клубу не має наміру його розглядати.

Днями Гільєрме зізнався, що не знає причини, з якої не виходить на поле, але висловив надію, що вже в новому сезоні йому вдасться завоювати місце в стартовому складі "Динамо".

Довідка "Gazeta.ua"

Гільєрме Мільомем Гусмао народився 22 жовтня 1988 року у м. Імпретріц (Бразилія). У клубній системі "Крузейро" з 2003 року, з 2007 виступає за першу команду. Має зріст у 174 см., а важить 73 кг.

За "Крузейро" в чемпіонаті Бразилії провів 58 матчів, забив 28 м"ячів. Володар Кубка Сан-Пауло серед юніорів (2007), чемпіон Ліги Мінейро (2008). Виступав за збірну Бразилії (U-20).

За матеріалами terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «"Фіорентина" цікавиться найдорожчим гравцем "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі