понеділок, 02 лютого 2009 16:26

Гильєрме став найдорожчим придбанням за всю історію "Динамо"

Автор: Gazeta.ua
  Найдорожче придбання "Динамо"
Найдорожче придбання "Динамо"
Президент київського "Дінамо" Ігорь Суркіс розповів в інтерв"ю про подробиці трансферу бразильського нападника Гильєрме з "Крузейро" до столичного клубу.

За словами боса "Динамо", 20-річний форвард, який забив у 32 іграх минулого сезону 18 голів і з яким підписано 5-річний контракт, - найдорожче придбанні клубу в історії: за Гильерме "Динамо" заплатило не 5, як повідомлялося раніше, а 7 млн доларів і Клебера на додачу. 

"За Гильєрме ми віддаємо Клебера та доплатили приблизно 7 млн. Враховуючи те, що Клебера оцінили у 8 млн доларів, це рекордне придбання в історії "Динамо". Звичайно ж, ми дуже розраховуємо на цього футболіста. Юрій Сьомін бачив на що він здатен. Він хотів цього гравця. У нього дуже хороші швидкісні якості, дриблінг, бачення поля. Не дивлячись на свій зріст 174 см, він дуже добре грає головою. І найголовніше - забиває.

Не виключено, що йому знадобиться певний час на адаптацію. У Моренно, який грав з Гильєрме в "Крузейро", вона в "Шахтарі" проходить нелегко. Але якщо Гильєрме з цим впорається, ми отримаємо дуже сильного нападника", - повідомив Ігор Суркіс в інтерв"ю "Сегодня". 

Вчора, до 24.00, можна було дозаявляти гравців у Кубок УЄФА. Заявка Гильєрме на матчі з "Валенсією" була динамівцями відправлена, але поки не відомо заявили його офіційно чи ні.

Нагадаємо, Гільєрме Мільомем Гусмао народився 22 жовтня 1988 року у м. Імпретріц (Бразилія). У клубній системі "Крузейро" з 2003 року, з 2007 виступає за першу команду. Має зріст у 174 см., а важить 73 кг.

За "Крузейро" в чемпіонаті Бразилії провів 58 матчів, забив 28 м"ячів. Володар Кубка Сан-Пауло серед юніорів (2007), чемпіон Ліги Мінейро (2008). Виступав за збірну Бразилії (U-20).

Зараз ви читаєте новину «Гильєрме став найдорожчим придбанням за всю історію "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі