субота, 07 лютого 2009 11:50

Гільєрме може дебютувати в матчі з "Валенсією"

Гільєрме може дебютувати в матчі з "Валенсією"

Після епопеї, яка, здавалося, не матиме кінця, бразильський форвард Гільєрме таки перейшов в київське "Динамо". Гільєрме вже проходить зі своїми новими одноклубниками передсезонну підготовку в Іспанії. Та все ж, бразилець зізнається, що мріє повернутися в "Крузейро", пише terrikon.

- "Крузейро" - це мій дім, я там виріс. Спочатку, я навіть не припускав, що залишу його, але раз таке трапилося, я мрію одного разу в нього повернутися, і вписати своє ім"я в історію клубу, - цитує Гільєрме офіційний сайт "Крузейро".

Не дивлячись на бажання повернутися в "Крузейро", Гільєрме задоволений своєю новою командою. За його словами, інфраструктура в клубі чудова. І дебютувати за "Динамо" бразилець зможе вже дуже скоро - адже матчі з "Валенсією" не за горами.

Гільєрме Мільомем Гусмао народився 22 жовтня 1988 року у м. Імпретріц (Бразилія). У клубній системі "Крузейро" з 2003 року, з 2007 виступає за першу команду. Має зріст у 174 см., а важить 73 кг.За "Крузейро" в чемпіонаті Бразилії провів 58 матчів, забив 28 м"ячів. Володар Кубка Сан-Пауло серед юніорів (2007), чемпіон Ліги Мінейро (2008). Виступав за збірну Бразилії (U-20).

Як раніше повідомляла gazeta.ua, за словами Ігоря Суркіса, 20-річний форвард, який забив у 32 іграх минулого сезону 18 голів і з яким підписано 5-річний контракт, - найдорожче придбанні клубу в історії: за Гільєрме "Динамо" заплатило не 5, як повідомлялося раніше, а 7 млн доларів і Клебера на додачу. 

"За Гільєрме ми віддаємо Клебера та доплатили приблизно 7 млн. Враховуючи те, що Клебера оцінили у 8 млн доларів, це рекордне придбання в історії "Динамо". Звичайно ж, ми дуже розраховуємо на цього футболіста. Юрій Сьомін бачив на що він здатен. Він хотів цього гравця. У нього дуже хороші швидкісні якості, дриблінг, бачення поля. Не дивлячись на свій зріст 174 см, він дуже добре грає головою. І найголовніше - забиває."

Зараз ви читаєте новину «Гільєрме може дебютувати в матчі з "Валенсією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі