четвер, 29 квітня 2010 17:20

"Динамо" шукає нового Белькевича

"Динамо" шукає нового Белькевича

Київське "Динамо" обов'язково найближчим часом буде посилюватися. У планах команди придбання забивного форварда та атакуючого півзахисника. Про це в інтерв'ю телеканалу ICTV заявив президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс.

"Обов'язково будемо підсилюватися. Газзаєв вважає, що нам потрібен нападник. Обов'язково потрібен гострий форвард, який буде забивати. І навіть якийсь час було шкода, що ми віддали Бангура, тому що той забивав. Але була надія, що пара Шевченко - Мілевський буде в кожному матчі забивати голи. Ви бачили, що після травми Гусєва Шевченка вимушено стали переводити то направо, то наліво ", - сказав президент.

"В цілому, нападник нам потрібен однозначно. Також там потрібен гравець середини поля. Я не буду хвилювати Валерія Георгійовича, який говорить, що не знає футболіста по імені "плеймейкер", і скажу, що нам потрібен гравець творчого плану. Як Валік Белькевич. Будемо шукати ", - розповів Суркіс.

При цьому президент "Динамо" не виключив, що бразильський нападаючий Гільєрме, який зараз грає на правах оренди в московському ЦСКА, повернеться в "Динамо":

"Коли ми його брали, це був один з найперспективніших гравців Бразилії. Але він прийшов у команду з дуже серйозною травмою. На даний момент він начебто заграв. У ЦСКА, нагадаю, є першочергове право викупу ".

"Якщо ЦСКА не скористається своїм правом, то ми його повернемо в команду, і будемо продовжувати з ним працювати. Я не спеціально поставив за викуп 17 мільйонів. Я поставив стільки, скільки він мені коштував. Сума за Клебера плюс те, що я за нього віддав ", - пояснив Суркіс.

За матеріалами РБК Украина

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" шукає нового Белькевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі