понеділок, 05 липня 2010 10:14

"Це хороший удар, щоб опуститися з небес після Кубка України" - Пучков

"Це хороший удар, щоб опуститися з небес після Кубка України" - Пучков

Головний тренер "Таврії" Сергій Пучков спробував знайти пояснення принизливій поразці своєї команди від донецького "Шахтаря" в матчі за Суперкубок України.

"Рахунок на табло. Я думаю, що після першого тайму у нас була гра, але її поміняли на 360 градусів. Ми проведемо аналіз, переглянемо, подумаємо. У роздягальні пхати комусь немає сенсу. Була чоловіча розмова, заходив президент, намагалися зрозуміти, чому команда перестала грати після перерви".

"У нас було три новачки в основі, гравці досвідчені гру пропускали: Маркович і Джурічич через картки, Луценко був травмований, через що правий фланг провалювався. Безумовно, це хороший удар щоб опустити з небес гравців після перемоги в Кубку. Було видно, що в другому таймі нас просто не вистачило. 2:1, 3:1 - це одне, а сім - інше".

Тренер бачить позитивним те, що це трапилося перед початком чемпіонату.

"Тепер у команді буде інше ставлення до справи, більш професійне. Команда, яка грає в Європі, не має права поступатися з рахунком 1:7".

Наставник також зазначив, що в команді триває селекційна робота.

"Нам потрібно зміцнити позицію крайніх півзахисників. До 31 липня відкрито трансферний ринок, потім є можливість заявити гравців, тому ми ведемо пошук. Але не забувайте - ми не такі багаті, як наші гранди, тому у нас немає можливості купувати футболістів по 1,5 - 2 мільйони доларів за кожного".

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Це хороший удар, щоб опуститися з небес після Кубка України" - Пучков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі