вівторок, 04 лютого 2014 13:16

"Приємний момент - все зрозумілою мовою" - український саночник про перебування в Олімпійському Сочі

"Приємний момент - все зрозумілою мовою" - український саночник про перебування в Олімпійському Сочі

Український саночник Андрій Мандзій поділився з "Сегодня" враженнями від перебування в Сочі.

"Зустріли відразу ж поганенько. Вийшли з літака, а термінал був закритий. В аеропорту скупчилося багато людей з різних країн. Хвилин 20 чекали, поки його відкриють, а потім ще чекали на автобус. Митниця все переглядала за списком, не пропускала медикаменти. Особисто у нас нічого не забрали, ми заздалегідь підготувалися. Коли були в Сочі на зборах, залишили там ацетон і бензин для промивання полозів, бо їх майже завжди з багажу виймають. Загалом вилетіли з Києва в 23:45, а оселилися в селищі в 8:00. Весь день відходимо від цієї поїздки", - розповів Мандзій.

Незважаючи на це, перевірити трасу саночники все ж змогли.

"Лід вразив. Тут тепло, а він такий, ніби мінус 10, - жорсткий і швидкий. Це не межа, на змаганнях буде ще кращим", - підкреслив спортсмен.

Він також розповів, як годують в Олімпійському селищі в Сочі.

"Ми встигли пообідати в олімпійській їдальні, мені сподобалося м'ясо на грилі. Але зараз багато не їм, після того як скинув вагу з 126 до 95-97 кг. Вже заселилося відсотків 60 у селищі. Приємний момент Олімпіади - все зрозумілою мовою", - підкреслив Манзій.

Нагадаємо, що Олімпіада в Сочі стартує 6 лютого. А церемонія відкриття Ігор розпочнеться 7 лютого в 18:14 за київським часом.

Збірну України на Олімпійських іграх у Сочі буде представляти 43 спортсмена, які будуть представлені у дев'яти видах спорту.

Зараз ви читаєте новину «"Приємний момент - все зрозумілою мовою" - український саночник про перебування в Олімпійському Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі