субота, 17 липня 2010 10:20

Перемога над "Оболонню" вивела донецький "Металург" в лідери

Перемога над "Оболонню" вивела донецький "Металург" в лідери

Загальний підсумок зустрічей донецького "Металурга" з "Оболонню" в 2010 році - дві перемоги із загальним рахунком 8:0. Три з цих забитих м'ячів припадають на поєдинок другого туру чемпіонату України.

Фіналіст Кубка країни не вразив. Як і в першому матчі сезону, "металурги" виявилися важкими на підйом. Що у них добре виходило - це контролювати м'яч, неспішно переправляючи його з одного флангу на інший, і виконувати стандарти. Досить сказати, що жоден із трьох забитих м'ячів не став наслідком багатоходової позиційної атаки.

Все було зроблено зі стандартів. І не без допомоги голкіпера "Оболоні", який спочатку не відреагував на удар Годіна, а потім - не впорався з м'ячем, пущеним Морозюком.

Досвід відігравати два м'ячі в "Оболоні" є - "пивовари" в першому турі, створивши справжню сенсацію, відібрали очки у "Динамо". Однак цього разу уникнути поразки підопічним Сергія Ковальця не вдалося. А за хвилину до фінального свистка арбітр угледів порушення правил у боротьбі проти Мхітаряна і призначив пенальті. Сам же потерпілий його і реалізував.

"Металург" набрав чотири очки і, як мінімум, на добу очолив турнірну таблицю чемпіонату України з футболу.

Чемпіонат України

2-й тур

"Металург" (Донецьк) - "Оболонь" - 3:0 (2:0)

Голи: Годін, 23, Морозюк, 34, Мхітарян, 89-пен.

"Металург": Непогодов, Маріо Сержіо, Воловик, Прийма, Шина, Дашян, Годін, Морозюк (Янков, 80), Мхітарян, Соарес, Мгуні (Танаса, 45 +1, Тейшейра, 84).

"Оболонь": Остапенко, Кутас (Карамушка, 73), Пластун, Лозинський, Сапай, Слюсар, Лупашко, Сибіряков (Шевчук, 53), Худзік, Мазуренко (Панас, 27), Мандзюк.

Попереджений Лозинський, 67.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Перемога над "Оболонню" вивела донецький "Металург" в лідери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі