пʼятниця, 17 травня 2024 08:09

Команда Усика подала скаргу напередодні бою з Ф'юрі

Команда Усика подала скаргу напередодні бою з Ф'юрі
Команда Усика поскаржилася на покриття рингу в Саудівській Аравії. Фото: Getty Images

Команда українського боксера Олександра Усика подала скаргу на покриття рингу напередодні бою проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

Під час відкритого тренування, яке відбулося 15 травня, один із членів команди чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі був незадоволений швом, який з'єднує частини покриття, повідомляє Sky Sports.

"У ніч бою буде використаний ідентичний настил і команда Усика занепокоєна, що неякісне покриття може призвести до падіння одного з боксерів", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історичний бій - Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари

Це покриття ідентичне тому, яке використовувалося в бою-реванші Усик - Джошуа в Джидді.

Бій Усик - Ф'юрі відбудеться 18 травня на стадіоні Kongdom Arena в Саудівській Аравії. Спочатку поєдинок планували на 17 лютого, але Ф'юрі отримав травму в тренувальному таборі.

Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси - WBA, WBO, IBF, IBO та WBC. Уперше в історії дивізіону на кону стоятимуть усі чотири чемпіонські титули провідних світових боксерських організацій.

Боксери отримають гарантовані гонорари, завдяки контракту на бій. Не важливо, якими будуть результати продажу телетрансляції цього бою в форматі pay-per-view (для зірок боксу звичайна практика отримати відсоток від продажу PPV - Gazeta.ua).

У контракті на бій також прописано матч-реванш в незалежності від результату поєдинку, який також планується провести в Саудівської Аравії восени цьогоріч.

Український боксер Олександр Усик розповів, чи перестане виступати на професійному рівні. Його запитали, чи буде сенс продовжувати кар'єру, якщо він стане абсолютним чемпіоном світу.

Зараз ви читаєте новину «Команда Усика подала скаргу напередодні бою з Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі