понеділок, 23 лютого 2009 12:03

Перед Кличко Повєткін зустрінеться з Естрадою

Перед Кличко Повєткін зустрінеться з Естрадою

Чемпіон світу IBF Володимир Кличко повинен провести захист титулу проти офіційного претендента Олександра Повєткіна до 13 вересня. До цього обидва боксери планують провести по одному бою. Переговори українця з Девідом Хеєм призупинені, як запасний варіант розглядається Кріс Арреола.

А ось Повєткін, який через травму не зміг зустрітися з Кличко, з "проміжним" опонентом визначився. "Ми підписали контракт на бій Олександра з Джейсоном Естрадою, - повідомив виконавчий директор Sauerland Even Крістіан Майєр. - Він відбудеться 4 квітня в Дюсельдорфі. Естрада - сильний суперник. Саме такого просив підібрати сам Повєткін".

Якщо Олександр програє - позбудеться права вийти проти Кличка

Силу та міць Естради переоцінювати не варто. На даний момент він - не більше ніж "проспект", як говорять у США, перспективний, по-нашому. З Повєткіним вони майже одного року народження: Олександру - 29, Джейсону - 28. Обидва виступали на Олімпіаді-2004. Тільки росіянин виграв там "золото", а Естрада після перемоги над представником Тонги програв кубинцю Нуньєсу і вилетів. Після Афін обидва пішли у профі. Повєткін з тих пір виграв усі свої 16 двобоїв (12 нокаутом) і досить швидко вийшов на титульний поєдинок. Естрада провів стільки ж боїв, при цьому один програв і лише 3 виграв нокаутом. Якось зовсім непереконливо, якщо врахувати, що серйозних імен у його послужному списку немає. "Бій з Повєткіним - шанс увірватися до еліти", - говорить Естрада. А якщо Олександр програє, то позбудеться права вийти проти Кличка.

Сегодня, box-web.de

Зараз ви читаєте новину «Перед Кличко Повєткін зустрінеться з Естрадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі