понеділок, 26 січня 2009 15:56

Повєткін назвав наступного суперника

Російський боксер-важкоатлет Олександр Повєткін проведе свій наступний бій проти американця Джейсона Естради. Поєдинок відбудеться 4 квітня 2009 року в Німеччині, найімовірніше, в Берліні. Про це розповів менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов. Боксер почне підготовку до бою 10 лютого, повідомляє інтернет-видання "Чемпіонат.Ру".

Перший тренувальний збір Повєткіна, який буде присвячений загальній фізичній підготовці, пройде в лютому в Кисловодську. Основна частина підготовки до бою пройде в підмосковному Чехові, а за два тижні до поєдинку росіянин відправиться до Німеччини.

Повєткін є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу), яким володіє українець Володимир Кличко. Бій росіянина з Кличком повинен був відбутися в грудні 2008 року, але був скасований через травму Повєткіна. Тепер цей поєдинок може пройти восени 2009 року.

28-річний Естрада провів на професійному рингу 17 боїв, взяв 15 перемог (три - нокаутом) і зазнав одну поразку. Один поєдинок був визнаний недійсним. У 2004 році американець виступав на Олімпіаді в Афінах і дійшов до 1/4 фіналу. Чемпіоном Ігор-2004 в суперважкій вазі став Повєткін.

Зараз ви читаєте новину «Повєткін назвав наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі