середа, 12 травня 2010 08:42

Олена Бондаренко сенсаційно обіграла другу ракетку світу

Олена Бондаренко сенсаційно обіграла другу ракетку світу

Олена Бондаренко показала блискучий результат у другому колі престижного турніру в Мадриді. Українська тенісистка несподівано легко обіграла другу ракетку світу Кароліну Возняцкі.

Українка завоювала психологічну перевагу, досить швидко взявши перший сет з солідним рахунком 6:2.

У другому вона одразу зробила брейк, що дозволило Бондаренко контролювати хід гри і надалі. Здавалося, талановита датчанка ще може зібратися і дати бій суперниці. Але, на щастя, запасу міцності нашій тенісистці вистачило. Другий сет був виграний з рахунком 6:3, Бондаренко успішно пройшла в третє коло, залишивши престижний мадридський турнір без другої ракетки світу. Для перемоги над Возняцкі Олена витартила всього годину і 18 хвилин.

Відзначимо, що Бондаренко вже раз в кар'єрі WTA обігравала Кароліну. Сталося це в 2008 році на турнірі в Амеліа-Айленд у США. Тоді українка обіграла зовсім ще юну датчанку в трьохсетовому поєдинку з рахунком 6:3, 3:6, 6:3. Щоправда, раніше в тому ж сезоні Бондаренко перший матч проти Возняцкі на Australian Open програла - 6:7, 1:6.

У наступному колі турніру з призовим фондом € 3,500,000 в Мадриді Бондаренко зіграє з китаянкою На Лі, яка в напруженому поєдинку пройшла словачку Домініку Цибулкову - 6:2, 3:6, 7:5

Mutua Madrileña Madrid Open

WTA Premier € 3,500,000

К. Возняцкі (Данія, 2) - О. Бондаренко (Україна) - 2:6, 3:6

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко сенсаційно обіграла другу ракетку світу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі