пʼятниця, 26 лютого 2010 14:13

Офіційний динамівський костюм коштує 925 гривень (ФОТО)
7

Фото: Фото Андрій Шматов

Київське "Динамо" сьогодні офіційно відкрило новий клубний магазин. Розташований він на Грушевського, 3 – там, де стадіон імені Валерія Лобанвоського.

Біля магазину збирається біля сотні вболівальників. Чекають приїзду президента клубу Ігоря Суркіса. Той запізнюється на 10 хвилин. З"являється разом з молодшою донькою Яною. З гравців присутній капітан "Динамо" Артем Мілевський, форвард Андрій Шевченко та півзахисник Тарас Михалик.

- Клубний магазин – це тільки перший крок. Коли закінчиться реконструкція Олімпійського стадіону, ми почнемо будувати нову динамівську арену, - обіцяє Суркіс.

Донька перерізає стрічку. Натовп уболівальників стремить до магазину. Кожен отримує сувенірну продукцію, на який розписуються гравці клубу. Вони поспішають на тренування, але терпляче ставлять автографи.

Останнім залишає магазин Мілевський. Вболівальники запитують капітана чи засмутився він вильотом "Шахтаря" від "Фулхема".

- Не дуже, - каже Мілевський. - У "Шахтарі" ж тільки чотири українці грають.

Магазин зачиняють на три години. Кажуть уболівальникам, що за цей час наведуть у ньому порядок і вже тоді просять заходити.

Роздивляємося ціни. Футболка – 600 гривень. Футболка у стилі української вишиванки – 400 гривень. Кружки від 30 до 70. Та, що для пива – 170. Жіноча сумочка – 170. Чарка – 70. Костюм – 925. Пов"язка на голову – 55.

Точну кількість асоритименту продавці не вказують.

- Поки це невідомо, - знизують плечима.

gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Офіційний динамівський костюм коштує 925 гривень (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі