четвер, 25 лютого 2010 18:22

Страйк затримав рейс "Динамо" з Іспанії

Страйк затримав рейс "Динамо" з Іспанії

Страйк французьких авіадиспетчерів змусив футболістів київського "Динамо" провести в аеропорту іспанської Марбельї дві зайві години.

Після закінчення навчально-тренувального збору в іспанській Марбельї "Динамо" в четвер, 25 лютого, узяло курс на Київ, повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Дорогою додому не обійшлося без пригод. Через страйк французьких авіадиспетчерів і, відповідно, неможливості узяти курс над повітряним простором Франції, виліт затримався на дві години. Цей час гравці і тренери провели в аеропорту Марбельї.

У четвер увечері в планах команди відновні процедури, а в п"ятницю останнє тренування перед прем"єрним матчем 2010 року проти криворізького "Кривбаса", який відбудеться в суботу, 27 лютого.

У п"ятницю о 12:00 заплановано відкриття клубного магазина, в якому візьмуть участь лідери команди Андрій Шевченко, Артем Мілевський, Тарас Михалик.

Нагадаємо, що на зборі в Іспанії "Динамо" провело два контрольні поєдинки, в яких програло московському "Локомотиву" і обіграло пітерський "Зеніт".

За матеріалами korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Страйк затримав рейс "Динамо" з Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі