середа, 20 лютого 2013 15:55

"Ньюкасл" приїхав на матч з "Металістом" найсильнішим складом

"Ньюкасл" приїхав на матч з "Металістом" найсильнішим складом
Алан Пардью взяв на матч 19 футболістів ФОТО: ru.metalist.ua

Англійський "Ньюкасл" сьогодні вдень вилетів до Харкова, де завтра команда Алана Пардью зіграє матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Металіста". Перша зустріч в Англії закінчилася внічию 0:0.

Незважаючи на недільний матч з "Саутгемптоном" у Прем'єр-лізі, "сороки" відправилися в Україну в найсильнішому складі. Алан Пардью взяв на матч 19 футболістів. Воротарі: Крул, Елліотт, польові гравці: Колоччіні, Сімпсон, Аніта, Янга-Мбіва, Перч, Айдар, Тейлор, Кабай, Сіссоко, Гутьєррес, Бігіріман, Марво, Тіоте, Обертан, Сіссе, Ш.Амеобі. Також у складі команді буде відновлений після травми 23-річний півзахисник Гослінг.

Прибуття до Харкова чартеру з британцями очікується близько 17:00 за київським часом. Розмістяться гості в п'ятизірковому готелі Kharkov Palace, який належить екс-президентові "Металіста" Олександру Ярославському. О 21:00 на стадіоні "Металіст" "Ньюкасл" почне своє передматчеве тренування, а перед його початком відбудеться традиційне спілкування наставника команди з журналістами.

О 13:50 харківський міжнародний аеропорт прийняв перший чартер з Ньюкасла зі 140 уболівальниками на борту. Це перша група фанатів "сорок". Інша - чисельністю в 220 людей - прибуде до Харкова завтра.

Зараз ви читаєте новину «"Ньюкасл" приїхав на матч з "Металістом" найсильнішим складом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі