вівторок, 19 лютого 2013 15:38

Ліга Європи. "Динамо" розсудить страховий агент, "Дніпро" - менеджер інтернет-проектів

Ліга Європи. "Динамо" розсудить страховий агент, "Дніпро" - менеджер інтернет-проектів

УЄФА призначила бригаду арбітрів на матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи.

Головним арбітром поєдинку "Бордо" - "Динамо" призначено Івана Бебека з Хорватії. 35-річний страховий агент з Рієки володіє англійською та італійською мовами.

Обслуговувати міжнародні матчі розпочав у 2003 році. З українськими командами поки не зустрічався.

Цікаво, що це лише другий випадок за всю історію, коли матч "Динамо" обслуговуватиме хорватський арбітр. У Лізі Європи 2011-2012 Маріо Страхоня судив гостьову зустріч киян з Маккабі (1:1).

На лініях Бебеку будуть допомагати хорвати Томіслав Петрович і Міро Гргіч. Функції додаткових суддів, які стежать за подіями біля воріт команд, виконають Домагой Вучков і Горан Габрило. Четвертий суддя - Далібор Коньяр.

Матч "Бордо" і "Динамо" відбудеться в четвер, 21 лютого. Початок о 22:05, трансляція на телеканалі "Україна".

Арбітром матчу-"Дніпра" проти "Базеля" призначений німець турецького походження Деніз Айтекін. Він народився в Нюрнберзі 21 липня 1978; за фахом є економістом, працює провідним менеджером інтернет-проектів.

Кар'єра арбітра Айтекіна почалася в 2004 році, а вже у вересні 2008-го він дебютував у Бундеслізі. З 2011 року є арбітром ФІФА, і з тих пір працює на матчах єврокубків та національних збірних.

Айтекін брав участь в Євро-2012 - в бригаді Вольфганга Штарка він був додатковим асистентом на матчах Польща - Росія і Хорватія - Іспанія. З українськими командами раніше не перетинався.

На матчі "Дніпро" - "Базель" асистентами Деніза Айтекіна будуть Гвідо Клеве і Торстен Шиффнер, додатковими асистентами - Роберт Хартманн і Гвідо Вінкманн. Резервний арбітр - Детлеф Шеппе.

Нагадаємо, матч відбудеться в четвер, 21 лютого о 20:00. Трансляція не телеканалі 2+2.

У поєдинку "Металіста" з "Ньюкаслом" вибір припав на бельгійців: арбітр у полі - Серж Гуменні, асистенти - Вальтер Вроманс і Франк Блей.

Матч відбудеться в четвер, 21 лютого, у Харкові. Початок - о 20:00, а телетрансляція запланована на каналі "Футбол".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, ФК "Дніпро", Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. "Динамо" розсудить страховий агент, "Дніпро" - менеджер інтернет-проектів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі