четвер, 07 травня 2009 08:23

Нічия з "Челсі" зробила "Барселону" фіналістом ЛЧ (ВІДЕО)

Нічия з "Челсі" зробила "Барселону" фіналістом ЛЧ (ВІДЕО)

Іспанська "Барселона" зіграла внічию з "Челсі" у повторному півфінальному матчі Ліги чемпіонів, що відбувся 6 травня на стадіоні "Стемфорд Брідж" в Лондоні. Результат зустрічі, яка закінчилася з рахунком 1:1, забезпечив "Барселоні" вихід у фінал турніру, де вона зустрінеться з "Манчестер Юнайтед".

Рахунок в матчі на 9-ій хвилині відкрив півзахисник "Челсі" Майкл Ессьєн: після сильного удару з 23-х метрів м"яч влетів під поперечиену воріт Вальдеса. До початку додаткового часу матчу рахунок на табло залишався незмінним, проте за хвилину до кінця зустрічі Іньєста після прострілу Мессі вдало пробив з лінії штрафного майданчика, зрівнявши рахунок.

У ході гри біля воріт іспанського клубу періодично виникали небезпечні моменти, що кілька разів закінчилися падінням Дідьє Дрогба в штрафному майданчику. Проте арбітр зустрічі жодного разу не призначив суперечливий пенальті. На 65-ій хвилині зустрічі поле залишив захисник "Барселони" Ерік Абідаль, який зробив фол останньої надії на Ніколя Анелька.

Перший півфінальний матч на "Камп Ноу" закінчився з рахунком 0:0. Таким чином, для виходу у фінал "Барселоні" досить було зіграти в результативну нічию. В іншій півфінальній парі "Манчестер Юнайтед" - "Арсенал" рахунок за сумою двох зустрічей склав 4:1 на користь манкуніанців.

Челсі - Барселона 1:1 (перший матч 0:0)

Голи: Ессьєн, 10 - Іньєста, 90+3

Вилучення: Абідаль, 67

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться в Римі 27 травня.

За матеріалами lenta.ru, Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Нічия з "Челсі" зробила "Барселону" фіналістом ЛЧ (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі