середа, 31 травня 2023 10:52

Неочевидний вибір для Реброва. П'ять відкриттів УПЛ, які здатні посилити збірну України в матчах відбору Євро
Партнерство

Починаючи вже з 12-го червня, національна збірна України проведе три зустрічі з колективами Німеччини, Північної Македонії та Мальти. Склад цих суперників вже оголошено, однак у темі потенційного підсилення команди Сергія Реброва чи іншого наступника Олександра Петракова завжди є місце для дискусій. Ми вирішили допомогти тренерському штабу "синьо-жовтих" і сформували список виконавців, які вже зараз стукають у двері головної команди.

Автор: УАФ
  Збірна України з футболу перед матчем Євро-2020 проти Австрії
Збірна України з футболу перед матчем Євро-2020 проти Австрії

Коли ж самого лише перегляду футболу вже недостатньо, для підсилення емоцій варто використовувати перевірених операторів. Платформа вибет надає всі можливості для тих, хто звик лоскотати нерви серйозними матчами.

Владислав Ванат

Так, Владислава Ваната вже запрошено на найближчий збір нашої головної команди. І цей виклик він цілком заслужив. Проте поки в сутичці за місце в складі з тим же Довбиком він явно поступається. Однак враховуючи, як швидко Ванат зумів адаптуватися до реалій УПЛ, як додав у виборі позиції й дриблінзі, а також поступово виправляє хиби слабкої реалізації, вже невдовзі він може вийти на перший план і у збірній України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначився чемпіон України з футболу

Юрій Климчук

26-річний лівий вінгер проводить найсильніший сезон у кар'єрі. Гравець "Руху" забив уже дев'ять голів, до яких додав чотири асисти. Навіщо "синьо-жовтим" футболіст на фланг півзахисту за наявності Мудрика й можливості використання на цій позиції Зінченка? По-перше, гравець "Арсеналу" більш корисний все ж у центрі. А по-друге, за умови продовження англійських гойдалок екс-гравця "Шахтаря" ефективність Мудрика у збірній може виявитися такою ж сумнівною, як і на клубному рівні.

Даниїл Алефіренко

Алефіренко — молодша "копія" Климчука. Йому 23, й свій шанс у складі "Чорноморця", який підписав його у якості орендованого до кінця сезону футболіста в січні цього року, він використав на всі 100%. До одного голу в складі луганців у першій частині сезону він додав ще вісім за одеситів, а також віддав одну результативну передачу. Алефіренку вже приписують інтерес зі сторони київського "Динамо", й по закінченні сезону перед хлопцем у будь-якому разі відкриваються гарні перспективи.

Володимир Бражко

На перший погляд, на сьогодні позиція опорного хавбека у нас укомплектована. Проте враховуючи вік Тараса Степаненка, не найкращий період у кар'єрі Сергія Сидорчука та нестабільність Данила Ігнатенка, ключовому плацдарму у центрі поля новий якісний десант не завадить. Саме таким бійцем за підсумками сезону-22/23 в УПЛ себе зарекомендував Володимир Бражко. Орендований "Зорею" в київського "Динамо" футболіст у 21 рік має всі шанси заграти в складі "біло-синіх" вже в наступному сезоні.

Костянтин Вівчаренко

Вівчаренко розпочинав сезон в якості дублера Дубінчака, проте по ходу кампанії зумів переконати тренерський штаб "Динамо" у доцільності частішого використання саме його, а не більш досвідченого Дубінчака. Враховуючи, що за спиною Миколенка на лівому фланзі оборони збірної очевидних претендентів на його місце нема, потенціал Вівчаренка для створення конкуренції Віталію Дубінчаку може стати тією опцією, якої на цій позиції не вистачало.

 

VBET.UA знаходиться у власності та під керівництвом ТОВ "ВБЕТ УКРАЇНА". Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор в мережі Інтернет від 31.05.2021 року, видана на підставі рішення КРАІЛ від 31.05.2021 за №314.

Зараз ви читаєте новину «Неочевидний вибір для Реброва. П'ять відкриттів УПЛ, які здатні посилити збірну України в матчах відбору Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі