середа, 25 вересня 2024 14:40

Промоутер Дюбуа хоче реванш з Усиком: йому відповіли

Промоутер Дюбуа хоче реванш з Усиком: йому відповіли
Даніель Дюбуа можу знову зустрітися з Олександром Усиком. Фото: facebook.com/DanielDuboisOfficial

Тренер чемпіона світу за версією IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа Дон Чарльз після дострокової перемоги свого підопічного над Ентоні Джошуа наполягає на проведенні реваншу проти володаря титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександра Усика.

Чарльз вважає, що Дюбуа несправедливо програв Усику влітку 2023 року, передає talkSPORT.

"Чому б і ні? Даніель уже нокаутував Усика. Це була гра з двох таймів. У футболі є два тайми, але у боксі, на жаль, лише один. Ми виграли першу половину бою, враховуючи, скажімо так, ситуацію з Усиком і Даніелем. Але Олександр виграв другу. Даніель уже довів, що може його покласти. Я знову скажу, що це був легітимний удар, але вони вирішили позбавити його нас. Але зараз я вимагаю, щоб вони знову дали Олександра Усика Даніелю", - сказав він.

Промоутер Усика Олександр Красюк відповів на цей коментар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він його нокаутує": легенда боксу дав свій прогноз на реванш Усика з Ф'юрі

"Чому ні? Ми бачили це раніше, у деяких людей залишилися питання щодо бою. У поєдинку був один момент, який залишив певні питання. Якщо Дюбуа ще здоровий і готовий до роботи, то чому ні? Подвійний абсолютний, потрійний абсолютний – це те, як твориться історія", - сказав він Sky Sports.

Дюбуа залишається володарем одного з чотирьох головних поясів у хевівейті. Інші три титули (WBA, WBO, WBC) належать Усику.

19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі на рингу в Ер-Ріяді - Саудівська Аравія. Обидва боксери протрималися всі 12 раундів. За рішенням суддів переміг Усик.

Усик став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. І першим в еру чотирьох поясів.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Дюбуа хоче реванш з Усиком: йому відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі