четвер, 15 вересня 2011 18:20

Наставник збірної Австрії дебютує матчем проти України

Наставник збірної Австрії дебютує матчем проти України

Не довго збірна Австрії, з якою команда Олега Блохіна зустрінеться на відкритті львівського стадіону Євро-2012, залишалася без тренера. Новим наставником австрійців стане нинішній керманич "Штурма" з Граца Франко Фода.

Про це стало відомо практично відразу після відставки Дітмара Константіні, якому не вдалося вирішити завдання виходу у фінальний турнір чемпіонату Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України зіграє з Болгарією у Києві

Як повідомляє австрійський телеканал "ое24", дебютним матчем для Фоди стане гра 15 листопада у Львові проти збірної України. Нинішній же відбірний цикл іграми в Азербайджані та Казахстані завершить спортивний директор Австрійського футбольного союзу Віллі Руттенштайнер.

Контракт з Фодою передбачає роботу в збірній до чемпіонату світу 2014 року, який, нагадаємо, пройде в Бразилії.

Франко Фода перебрався в Австрію з Німеччини, де, очолюючи "Кайзерслаутерн", "Байєр" і "Штутгарт" тричі вигравав кубок країни. В Австрії зі "Штурмом" тренер тричі ставав чемпіоном - у 1988, 1989 і 2011 роках.

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Австрії дебютує матчем проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі