вівторок, 13 вересня 2011 17:43

"Якщо Євро не стимул, то ніякі гроші не змусять грати" - Блохін

"Якщо Євро не стимул, то ніякі гроші не змусять грати" - Блохін

У черговому випуску телепередачі "Українські пристрасті", гостями якої стали представники тренерського штабу національної збірної України, від 12.09.2011, Олег Блохін зізнався, що його турбують чутки, поширювані ЗМІ, і пояснив уболівальникам, як до них ставитися.

"Після матчу "Динамо"-"Іллічівець" Сьоміну задається питання: а чи готові ви прийняти національну збірну? А я це чую, вже спускаючись у ліфті. Це неприємно слухати... Якщо хочете мене зняти - є федерація, виконком. Є моменти неприємні, але ми йдемо своїм шляхом. І поки ми працюємо, ми не знімаємо з себе відповідальності щодо того, як ми виступимо на Євро-2012, і вболівальники повинні це знати. Ми постараємося зробити все, щоб виступити успішно", - говорить Блохін

Мені не подобається ще одна чутка, який піднімає преса, мовляв, гравці грають тільки за преміальні. Я в команді такого не чув, питання не піднімалося і ніколи не обговорювалося. Якщо і справді грають, то давайте повернемо той фонд, який був при Маркевичі, - у мене такого фонду немає. Якщо Євро - це не стимул, то ніякі гроші гравців не змусять грати", - зазначив тренер.

Також Олег Володимирович пояснив, на яких виконавців планує орієнтуватися тренерський штаб збірної.

"Ми будемо покладатися на тих людей, які дійсно адекватні і будуть виконувати вимоги тренера збірної. Може вони будуть поступатися в класі, але що ж робити? Тоді хоч народ зрозуміє", - сказав наставник.

Нагадаємо, збірна України 6 вересня програла в Празі збірної Чехії з рахунком 0:4.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Євро не стимул, то ніякі гроші не змусять грати" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі