середа, 19 квітня 2017 12:32

Наставник "Барселони" очікує забити 5 м'ячів "Ювентусу"

Наставник "Барселони" очікує забити 5 м'ячів "Ювентусу"
"Ситуація дуже схожа на дуель з ПСЖ" - Луїс Енріке

Головний тренер іспанської "Барселони" Луїс Енріке заявив, що мета команди у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з італійським "Ювентусом" - забити п'ять м'ячів.

"Загалом ситуація дуже нагадує дуель із ПСЖ. З теоретичної точки зору, нам потрібно забивати менше - не чотири голи, а три, якщо ми хочемо зрівняти рахунок за сумою двох зустрічей. У "Ювентуса" гольові моменти обов'язково будуть, так що наше завдання - забити п'ять", - заявив Енріке.

Тренер зазначив, що атмосфера на домашньому стадіоні "Камп Ноу" допоможе команді виконати це завдання.

"Якщо вдасться забити швидкий гол, то атмосфера на "Камп Ноу" призведе до другого, а третій трапиться сам собою. Зараз втрачати нічого. Варіант тільки один - атакувати, атакувати, атакувати", - наголосив фахівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" шокував "Барселону" у матчі Ліги чемпіонів

У першому матчі "Ювентус" обіграв "Барселону" з рахунком 3:0. Дублем у цій зустрічі відзначився форвард Пауло Дібала. Ще один м'яч у ворота іспанців провів захисник Джорджо К'єлліні. Матч-відповідь відбудеться 19 квітня.

У першому матчі 1/8 фіналу "синьо-гранатові" програли "Парі Сен-Жермен" з рахунком 0:4. Вдома "Барселона" обіграла суперника з рахунком 6:1, вперше в історії турніру відігравши різницю у чотири м'ячі.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Барселони" очікує забити 5 м'ячів "Ювентусу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі