середа, 18 січня 2012 10:33

На кубковий матч з "Реалом" Гвардіола поставить резервного голкіпера

На кубковий матч з "Реалом" Гвардіола поставить резервного голкіпера

Місце у воротах футбольного клубу "Барселона" в матчі 1/4 фіналу Кубка Іспанії з мадридським "Реалом" займе резервний голкіпер Хосе Пінто. Про це оголосив головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола, повідомляє офіційний сайт каталонського клубу. Наставник підкреслив, що в останні кілька років Пінто завжди виступає на дуже високому рівні.

Гвардіола підкреслив, що в матчі з "Реалом" його команда не буде обережною і планує грати в своєму звичайному стилі, контролюючи м'яч. Тренер відзначив, що футболістам "Барселони" потрібно буде уважно діяти на своїх позиціях, щоб не дозволити гравцям "Реала" контратакувати.

36-річний Пінто рідко виходить на поле у складі "Барселони". Основним воротарем каталонського клубу є Віктор Вальдес, який грає в більшості матчів національного чемпіонату і Ліги чемпіонів. Однак у Кубку Іспанії місце у воротах "Барселони" зазвичай займає Пінто, і в матчі з "Реалом" Гвардіола вирішив не порушувати цю традицію.

Перший матч "Реала" з "Барселоною" пройде в Мадриді 18 січня (гра розпочнеться о 23:00 за київським часом, трансляція на телеканалі "Футбол"). Зустріч у відповідь відбудеться 25 січня в Барселоні.

Зараз ви читаєте новину «На кубковий матч з "Реалом" Гвардіола поставить резервного голкіпера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі