пʼятниця, 13 січня 2012 09:32

"Реал" і "Барселона" зійдуться в чвертьфіналі Кубка Іспанії

"Реал" і "Барселона" зійдуться в чвертьфіналі Кубка Іспанії

У Кубку Іспанії відбулися останні матчі 1/8 фіналу. "Атлетик" з Більбао після нічиєї в першому матчі розгромив на своєму полі "Альбасете" з рахунком 4:0.

"Барселона" приїхала в гості до "Осасуни" з солідним гандикапом - перший матч на "Камп Ноу" завершився перемогою каталонців 4:0. Тому Пеп Гвардіола на поєдинок виставив резервний склад. З перших хвилин на поле стадіону Памплони вийшли Пінто, Адріано, Піке, Фонтас, Монтоя, Маскерано, Алькантара, Серхі Роберто, Алексіс Санчес, Педро і Куенка. Наприкінці першого тайму форвард "Осасуни" Деян Лекіч відкрив рахунок у матчі після помилки каталонської оборони. Але навіть резервним складом "Барселона" не дозволила обіграти себе - на початку другого тайму після прострілу з флангу від Адріано відзначився Алексіс Санчес, а на 72-й хвилині перемогу каталонцям приніс Серхі Роберто, який відгукнувся на пас Лео Мессі.

У чвертьфіналі Кубка Іспанії зіграють:

"Мірандес" - "Еспаньол"

"Мальорка" - "Атлетик" Б

"Реал" - "Барселона"

"Валенсія" - "Леванте"

Матчі відбудуться 18 і 25 січня. Зазначимо, що переможець пари "Мірандес" - "Еспаньол" у півфіналі зіграє з переможцем пари "Мальорка" - "Атлетик", а найкращий у парі "Реал" - "Барселона" побореться з переможцем пари "Валенсія" - "Леванте".

Кубок Іспанії, 1/8 фіналу

"Атлетик" Б - "Альбасете" 4:0 (перший матч 0:0)

Голи: Сусаета, 24, Андер Еррера, 65, Токеро, 77, Сан Хосе, 86

"Осасуна" - "Барселона" 1:2 (перший матч 0:4)

Голи: Лекіч, 41 (1:0), Санчес, 48 (1:1), Серхі Роберто, 72 (1:2)

Зараз ви читаєте новину «"Реал" і "Барселона" зійдуться в чвертьфіналі Кубка Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі